Deze stand-up comedian-wannabe bevaart de vele watertjes van de comedy. Hij brengt een variatie van fijne woordspelingen en buitenproportionele pointes tot bizarre anekdotes en gekke dwaalsporen. Hij gaat hierbij de zoektocht naar zichzelf, waarbij hij zichzelf behoorlijk op de rooster legt, niet uit de weg. Verder is hij actief als redacteur alla scribare-scribendum, amateur-radionist, anti-techneut, nerd, Facebook Fag Hag, MoFo, Twitterteef, eeuwige loser van comedy-wedstrijden en zo veel meer. Er wordt ook wel eens geroddeld dat hij arme kindjes te eten geeft, al kan dit laatste niet bewezen worden.

Stand-Up Comedy, grappegrollen en lachebulderen met zijn spontane zomaar uit het leven gegrepen situatiehumor!

 Recensie van Moon Art Gallery, svv, 01-02-2011 : “Het beste toonmoment kregen we van Ramses Noffels. Hij mat zich een underdogrol aan - homo Ún lelijk -, maar, typisch Belgisch, hij klauterde met sprekend gemak uit die geknevelde positie in de kelderverdieping. Strak ritme, goede timing, zelfverzekerde tred, geestig materiaal.”


Finalist Commeere Comedy Cup 2010
Finalist Commeere Comedy Cup 2011
Runner up Putrock Comedy Contest 2011Als het filmpje niet zichtbaar zou zijn, klik dan hier voor de link naar het filmpje.

Fellow comedians klik hier